Logo of Takiainen

Digitaalista taikuruutta

Tervetuloa portfoliooni!

Olen Roosa, ohjelmistokehittäjä, höystettynä erikoitumisella kaikkien suosikkikieleen, PHP:hen. Osaamisalueeseeni kuuluvat niin räätälöidyt WordPress ja WooCommerce teemat ja lisäosat, kuin myös integraatiot eri ohjelmien välillä. Erikoistumiseni kehittämisen lisäksi pyrin jatkuvasti pysymään aallonharjalla moderneissa verkkosivutekniikoissa ja harrastelumielessä pyöritän palvemia itselleni ja eri järjestöille.

Tällä hetkellä työskentelen Lemonsoftin data- ja verkkotiimissä, jossa kehitän ja toteutan sähköisen kaupankäynnin ratkaisuja, mukaan lukien WooCommercen ja Lemonsoft ERP:n integrointi. Kun en ole taituroimassa Lemonsoftilla, toimin freelance-ohjelmistokehittäjänä tuomassa lisäkipinää, niin uusille kuin vanhoille verkkosivuille.

Ota yhteyttä

Työ ja taidot

Työskentelen Lemonsoftilla, jossa olen osa data- ja verkkotiimiä, keskittyen verkkokaupparatkaisuihin ja integraatiopluginin kehittämiseen WooCommercesesta ja Lemonsoft ERP:iin. Työhöni kuuluu verkkokauppasivuston suunnittelua ja kehittämistä asiakkaiden ja tiimin kanssa. Minulla on kokemusta B2B-verkkokauppojen kehittämisestä ja olen jatkuvasti kehittänyt osaamistani harrastusprojektien ja vapaaehtoistyön kautta.

Tekniseen osaamiseeni kuuluu PHP, HTML, CSS, Javascript, SCSS ja SQL, sekä minulla on kokemusta Vuesta ja Reactista harrastusprojekteissa. Päivittäisiä työkalujani on esimerkiksi PHPStorm, HeidiSQL ja Siteground. Pehmeämmältä puolelta vahvuuksiani ovat ryhmätyö ja organisointi, jota olen harjaannuttanut osallistumalla useiden voittoa tavoittelemattomien järjestöjen toimintaan.

IT ja minä

Aloitin matematiikan pääaineopiskelijana vuonna 2017 Turun yliopistossa, kunnes löysin kutsumukseni tietojenkäsittelytieteistä, johon vaihdoin vuonna 2018. Suoritettuani kandidaatin tutkinnon pääaineenani tietojenkäsittelytieteet sekä sivuaineina matematiikka ja yleiset luonnontieteet, aloitin tietotekniikan diplomivaiheen. Pääaineeni on tietotekniikka ja sivuaineenani on työelämän ja työhyvinvoinnin opintokokonaisuus.

Tietojenkäsittelytieteen (TKT) opiskelijana toimin Asteriski ry:n ainejärjestön hallituksessa 2019-2021, jossa olin ensimmäisenä vuotena kulttuuritapahtumien järjestäjä, toisena tapahtumajärjestäjä ja kolmantena vuonna yritysvastaava. Viimeisenä vuotena toimin myös opiskelijajärjestö TiTOL ry:n sihteerinä.

Tällä hetkellä toimin vapaaehtoisena Asteriski ry:n palvelinvastaavana ja koordinoin www-toimikuntaa.

Vapaa-aika

Vapaa-aikani pyrin täyttämään itseäni kiinnostavilla aiheilla ja pysymään aktiivisena. Toimin vapaaehtoisena verkkosivujen ylläpitäjänä ja opiskelijoiden vertaistukiryhmän toisena järjestäjistä Aisti ry:ssä, Turun seudun ADHD ja autismi tukiyhdistyksessä. Järjestö- ja yhdistystoiminnan lisäksi, vietän aikaa kahden kissatyötoverini kanssa, pelaan padelia ja sulkapalloa ja aloittelen harrastusta miekkailussa.

Suurimpia mielenkiinnonkohteitani ovat aiheet jotka liittyvät tai sivuavat eri teknologioita ja pyrin aina pysymään ajan tasalla uusimpien verkkokehitystyökalujen ja -trendien kanssa. Näiden lisäksi seuraan useita alustoja, etsien mahdollisimman erikoisia verkkosivuja. Teknologian lisäksi mielenkiinnonkohteisiini kuuluvat lautapelit, käsityöt, sekä museoissa ja elokuvissa käyminen.

Kaiken luovan lisäksi olen kiinnostunut politiikasta ja suomalaisesta työelämästä ja työhyvinvoinnista.

Ota yhteyttä

Image of authot

Haluatko tarjouksen sivuista? Tai vain juttuseuraa? Ota yhteyttä!

  • roosa(ät)takiainen.fi
  • ThistleFIN
  • roosa.virta
  • 3336603-3


Github logoUK flagLinkedIn logo