Logo of Takiainen

Digitaalista taikuruutta

Tervetuloa portfoliooni!

Olen ohjelmistokehittäjä, erikoistumisella kaikkien suosikkikieleen, PHP:hen. Osaamisalueisiini kuuluvat niin räätälöidyt WordPress ja WooCommerce toteutukset, kuin myös integraatiot näistä toisiin järjestelmiin. Pyrin jatkuvasti pysymään aallonharjalla uusissa verkkosivutekniikoissa ja harrastelumielessä pyöritän palvemia itselleni ja muutamalle eri järjestölle.

Tällä hetkellä työskentelen Lemonsoftin data- ja verkkotiimissä, jossa kehitän e-commerce ratkaisuja, kuten WooCommercen ja Lemonsoft ERP:n integraation mahdollistavaa pluginia . Tämän lisäksi toimin freelance-ohjelmistokehittäjänä tuomassa lisäkipinää, niin uusille kuin vanhoille verkkosivuille.

Ota yhteyttä

Työ ja taidot

Työskentelen Lemonsoftilla, jossa olen osa data- ja verkkotiimiä, keskittyen verkkokaupparatkaisuihin ja integraatiopluginin kehittämiseen WooCommercesesta ja Lemonsoft ERP:iin. Verkkokaupparatkaisuissa olen kerryttänyt kokemusta pääasiallisesti B2B-verkkokauppojen kanssa.

Tekniseen osaamiseeni kuuluu useita eri kirjainyhdistelmiä, kuten PHP, HTML, CSS, JS, SCSS ja SQL, joiden lisäksi minulla on kokemusta Vuesta ja Reactista harrastusprojekteissa. Pehmeämmältä puolelta vahvuuksiani ovat ryhmätyö ja organisointi, jota olen harjaannuttanut useamman vuoden järjestöaktiivikokemuksella.

IT ja minä

Aloitin matematiikan pääaineopiskelijana vuonna 2017 Turun yliopistossa, kunnes löysin uuden kutsumuksen tietojenkäsittelytieteistä, johon vaihdoin vuonna 2018. Suoritettuani kandidaatin tutkinnon pääaineenani tietojenkäsittelytieteet sekä sivuaineina matematiikka ja yleiset luonnontieteet, aloitin tietotekniikan diplomivaiheen. Pääaineeni on tällä hetkellä tietotekniikka ja sivuaineenani on työelämän ja työhyvinvoinnin opintokokonaisuus.

Tietojenkäsittelytieteen (TKT) opiskelijana toimin Asteriski ry:n ainejärjestön hallituksessa 2019-2021, jossa olin ensimmäisenä vuotena kulttuuritapahtumien järjestäjä, toisena tapahtumajärjestäjä ja kolmantena vuonna yritysvastaava. Viimeisenä vuotena toimin myös opiskelijajärjestö TiTOL ry:n sihteerinä.

Tällä hetkellä toimin vapaaehtoisena Asteriski ry:n palvelinvastaavana ja koordinoin www-toimikuntaa.

Vapaa-aika

Vapaa-ajallani pyrin pysymään aktiivisena ja tutustumalla uusiin itseäni kiinnostaviin aiheisiin. Toimin vapaaehtoisena verkkosivujen ylläpitäjänä ja opiskelijoiden vertaistukiryhmän toisena järjestäjistä Aisti ry:ssä, Turun seudun ADHD ja autismi tukiyhdistyksessä. Järjestö- ja yhdistystoiminnan lisäksi, vietän aikaa kahden kissatyötoverini kanssa, pelaan satunnaisesti padelia ja sulkapalloa, sekä harrastan miekkailua ja juosemista.

Seuraan aktiivisesti vapaa-ajallani myös teknologia ja ohjelmointiuutisia, sekä erilaisia verkkototeutuskilpailuja. Teknologian lisäksi mielenkiinnonkohteisiini kuuluvat lautapelit, käsityöt, sekä museoissa ja elokuvissa käyminen.

Kaiken luovan lisäksi olen kiinnostunut politiikasta ja suomalaisesta työelämästä ja työhyvinvoinnista.

Ota yhteyttä

Omakuva

Haluatko tarjouksen sivuista? Tai vain juttuseuraa? Ota yhteyttä!

  • roosa(ät)takiainen.fi
  • ThistleFIN
  • roosa.virta
  • 3336603-3


Github logoUK flagLinkedIn logo